Alex Powell ha aconseguit la victòria en la final de la tercera ronda de les WSK Super Master Series disputada al circuit Internacional La Conca, de Muro Leccese a Itàlia. Eyckman i Irfan han completat el podi.

La cursa iniciava amb Ean Eyckmans (Parolin / TM Racing /Vega) de l’equip Baby Race Driver Academy en pole position. El pilot belga mantenia el liderat de la cursa seguit del seu company d’equip Maksimilan Popov que havia superat a Alex Powell (Energy/TM Racing / Vega) que sortia en posició, mentre Josh Irfan (Parolin/TM Racing/Vega) rodava en tercera posició.

El pilot britànic en qüestió de dues voltes aconseguia superar tant a Maksimilian Popov com a Ean Eyckmans per prendre el líder de la cursa. Mentre Josh Irfan remuntava, just darrere d’ell el seguia Alex Powell que juntament amb Ean Eyckmans s’escaparien al cap davant de la cursa amb Josh Irfan quedant-se en una sòlida tercera posició fins al final de la cursa.

Al davant Alex Powell, jove pilot de Mercedes-AMG, superaria Ean Eyckmans a falta de 4 voltes. Ambdós pilots s’escaparien i lluitarien tu a tu per la victòria. En un final de foto-finish, Alex Powell aconseguia la victòria per 0.058 segons sobre el belga.

Darrere les posicions de podi William MacIntyre (Parolin/TM Racing/Vega) finalitzava en quarta posició en la seva primera cursa amb el xassís Kart Republic de l’equip Team Driver Racing Kart després de deixar l’equip Tony Kart oficial. Maksimilian Popov completava els cinc primers llocs.

Tot i no haver-hi participació espanyola a la categoria Mini, Oleksander Bondarev (Tony Kart/ TM Racing/Vega) de l’equip Gamoto, resident a Madrid, aconseguia fer-se amb la novena posició de la final després d’una remuntada de 9 posicions.

Pel que fa al campionat de pilots, Rashid Al Dhaheri ha vist com la seva ratxa de dues victòries consecutives s’ha aturat i això ha permès a Ean Eyckmans prendre el liderat del campionat amb 227 punts, Al Dhaheri es segon amb 189 punts. Alex Powell puja al tercer lloc del campionat amb 185 punts.

La propera ronda i darrera del campionat es disputarà al Circuit Internacional de Nàpols a Sarno els dies 21 a 24 de Març.