Andrea Kimi Antonelli ha aconseguit la victòria en la final de OK-Junior de la tercera ronda del campionat de les WSK Super Master Series que s’ha disputat al circuit Internacional de La Conca. Ten Brinke i Bedrin van completar el podi.

Arvid Lindblad (Exprit / TM Racing / Vega) de l’equip Forza Racing mantenia la pole position en el moment de la sortida tot i que de seguida seria superat en la primera volta per Marcus Amand (KR/Iame/Vega).

El francès no aguantaria massa estona al capdavant de la cursa ja que començaria a lluitar tant amb Arvid Lindblad com amb Andrea Kimi Antonelli (KR/Iame/Vega) de l’equip Rosberg Racing Academy.

Quan l’italià va desfer-se tant del britànic com del francès, immediatament s’escaparia fins a una distància de 1.3 segons. Un marge de temps que només va aconseguir reduir Thomas Ten Brinke (FA Kart/Vortex/Vega) del equip Ricky Flynn Motorsport. El pilot holandès que havia iniciat la cursa des de la vint-i-tresena posició, va escalar fins la segona plaça amb només 11 voltes i tot i tallar la distància amb Andrea Kimi Antonelli, el fill del mític pilot de Dakar es va haver de conformar amb la segona posició.

Arvid Linblad i el rus Nikita Bedrin (Tony Kart/Vortex/Vega) van lluitar per la darrera posició del podi que va aconseguir el pilot de Tony Kart Racing Team.

En quant a la participació de catalans, Josep Maria Martí (Tony Kart / Vortex / Vega) va mostrar un molt bon ritme de nou, aconseguint acabar la final en onzena posició després de rodar tot el cap de setmana entre els 10 primers.

Pel que fa a la lluita pel campionat, Andrea Kimi Antonelli ha aconseguit un bon marge gràcies a la victòria d’aquest cap de setmana. L’italià té 215 punts, mentre Thomas Ten Brinke i Nikita Bedrin estan en segona i tercera posició amb 154 punts, mentre Arvid Linblad és quart en el campionat amb 130 punts.

La propera ronda i darrera del campionat es disputarà al Circuit Internacional de Nàpols a Sarno els dies 21 a 24 de Març.