Spencer Pigot ha estat el clar dominador del cap de setmana amb les dues victòries en les dues curses del cap de setmana de la Indy Lights que l’han permès guanyar el campionat. Rayhall i Chilton completen el podi.

L’última cursa de la temporada de la Indy Lights. Max Chilton sortia des de la primera posició per davant de Spencer Pigot, Kyle Kaiser i Jack Harvey. Harvey, Pigot i Jones –que sortia cinquè, eren els tres que es disputaven el campionat, amb Pigot amb 19 punts d’avantatge gràcies a la seva victòria d’ahir.

El inici de cursa era força accidentat amb Chilton que es defensava per l’interior dels atacs de Pigot i Harvey, el pole sitter es passava de frenada i perdia el primer lloc que passava per Spencer Pigot, seguit de Sean Rayhall i Max Chilton, Ed Jones era sisè.

De seguida teníem el primer retirat de la cursa, era Scott Anderson (Schmidt Peterson Motorsports) que tenia problemes mecànics i provocava el cotxe de seguretat. En el moment en que s’informava de la penalització de Jack Harvey (Schmidt Peterson Motorsports) per saltar-se la sortida, fet que el perjudicaria greument en la lluita pel campionat.

Després de 2 voltes de bandera groga, la cursa es reiniciava sense incidents i amb un Harvey que complia la seva sanció i de seguida començava la seva particular remuntada. 10 minuts més tard apareixeria el segon “caution” de la cursa, en un accident al revolt 4.

Es tractava de Ethan Ringel (Schmidt Peterson Motorsports) que patia un accident molt fort contra el mur, on en sortia il·lès. La cursa es reiniciava a falta de 30 minuts i el campionat pintava molt bé per Pigot (Juncos Racing) que a part de liderar la cursa, tenia els punts extres de volta ràpida i de pilot que més voltes ha liderat.

Una volta ràpida que aconseguiria Max Chilton (Carlin) que després de fer el rècord en classificació, avui aconseguia el rècord en cursa que tenia Helio Castroneves des de 1996.

Res impediria a Spencer Pigot guanyar la segona cursa del cap de setmana i el campionat amb un equip debutant com ell aquest any a la categoria, l’equip Juncos Racing. Completa el podi Sean Rayhall i Max Chilton. Mentre que el top 10 el completen Jones, Blackstock, Enerson, Piedrahita, Serralles, Harvey i Kaiser.