Stéphane Sarrazin sembla que tornarà al Mundial de Ral·lis a la pròxima cita a França. El pilot local apareix a la llista d’inscrits al costat del que serà el seu copilot, Jacques Julien Renucci, i un Ford Fiesta WRC. Així doncs retornaria a la competició després de nou anys d’absència en proves de ral·li.


Stéphane Sarrazin actualment ha corregut la primera temporada completa de la Fórmula E, amb l’equip Venturi i amb Nick Heidfeld de company. Sarrazin, abans d’aquest pas per la nova categoria elèctrica, ja va córrer dues temporades de forma parcial amb l’equip Subaru; els anys 2004 i 2006. En aquesta època el seu millor resultat va ser un quart lloc, pel que el seu pas pel WRC va ser una mica discret.

No obstant això, nou anys després d’aquesta experiència, sembla que el pilot francès vol repetir-la i s’ha inscrit amb un Ford Fiesta WRC per córrer el proper Ral·li de França. En aquesta prova correria acompanyat de Jacques Julien Renucci com a copilot i portarà el dorsal 22. Sarrazin es va mostrar molt il·lusionat davant aquest nou repte al Tour de Corse:

“Estic feliç d’estar al Tour de Corse, ja que és un ral·li que estimo particularment. També estic molt content de tornar al Campionat del Món. Per descomptat que els meus objectius no són els mateixos que l’any passat – els competidors del WRC són pilots de molta alta qualitat, així que lluitarem amb el que tenim: un cert coneixement del lloc, una perfecta harmonia amb l’equip i una bona entesa del cotxe en aquest tipus de carreteres.”

A la llista d’inscrits de la pròxima cita apareixen ni més ni menys que 138 participants, 110 més que en aquesta última prova a Austràlia. Entre ells trobem de nou a Robert Kubica i Martin Prokop, a més de varios suplents com Stéphane Lefebvre, Kevin Abbring i Bryan Bouffier. També tornarem a veure a Mads Ostberg en acció després del fort accident que el va lesionar en els dies previs al passat Ral·li d’Austràlia.

Recordem que la propera cita és la del Ral·li de França que es disputarà a Còrsega del 1 al 4 d’octubre.