Fins a tres pilots han rebut sancions al final de les dues curses d’avui de les World Series by Renault al circuit del Nürburgring. A la categoria reina, la 3.5, Pietro Fantin s’ha vist endarrerit a la classificació final. Al 2.0 Eurocup, Ukyo Sasahara i Anton De Pasquale han estat els pilots castigats amb sanció.


Tarda de sancions post carrera a les World Series by Renault. Els comissaris de les curses a Nürburgring han hagut de treballar fins ben entrada la tarda a l’haver d’aplicar diferents sancions a les dues categories principals de la disciplina, la Fórmula Renault 3.5 i el 2.0 Eurocup.

A la categoria reina Pietro Fantin ha fet bé en perdre la victòria tan encaminada que se li havia posat a l’inici d’aquesta cursa de diumenge. El brasiler hagués perdut aquest triomf de ser així, però per culpa l’estratègia i una mica beneficiat per la bogeria de les últimes voltes va acabar quart. Doncs bé, Fantin ha passat a ser novè per culpa de fer la seva parada a boxes una volta més tard del permès, pel que li han caigut cinc llocs de sanció.

A la Fórmula Renault 2.0 Eurocup, la cursa ha estat marcada per la intensa pluja. S’hi han vist diverses accions fora de lloc, però les més clares han estat per part d’Ukyo Sasahara, que s’ha saltat els límits de pista en quatre ocasions al revolt 14, beneficiant-se d’això. A causa d’això, perd el setè lloc i passa al vuitè en rebre una penalització d’un lloc.

Finalment, la imatge final de la jornada l’ha marcat Anton de Pasquale, que tot just travessar la meta ha tingut un fort accident en bolcar el seu monoplaça al final de la recta de meta, en una acció semblant a la de Roberto Merhi i Nicholas Latifi al Red Bull Ring. A causa d’aquest perillós accident, De Pasquale ha rebut una sanció de quatre llocs a la graella de la propera cita del calendari al circuit de Le Mans.