Spencer Pigot ha aconseguit la quarta pole position de la temporada a la Indy Lights. Una pole més important que mai, ja que el curt traçat de Milwaukee fa difícil les possibilitats d’avançament. RC Enerson l’acompanya en la primera fila de la graella, mentre que Harvey ha acabat


La sessió de classificació de la Indy Lights es fa individualment, ja que es tracta d’un circuit que és un oval.

Ethan Ringel ha començat la sessió i ha perdut el liderat quan el tercer pilot que ha sortit a pista, Kyle Kaiser ha marcat un temps de un segon més ràpid.

Semblava un temps difícil de superar, ja que ni Jones ni Piedrahita podíem amb ell. Però RC Enerson amb un temps de 48.580 segons pujava al primer lloc. Temps difícil de batre, ni Anderson ni el líder del campionat, Jack Harvey podia amb ell, havent-se de conformar amb el tercer millor temps.

Però horrorós era el temps de Shelby Blackstock que es situava en última posició a un segon i mig d’Enerson, que evidencia els problemes de posada apunt de l’equip Andretti.

Tot el contrari feia el guanyador de l’última cursa, Spencer Pigot sorprenia a tothom millorant una dècima el temps d’Enerson. Això el permetia endur-se la pole position ja que Felix Serrallés no aconseguia millorar el temps del nord-americà.

Resultats: Pigot, Enerson, Kaiser, Harvey, Piedrahita, Serralles, Jones, Anderson, RIngel, Chilton, Blackstock.