Josef Newgarden ha estat el més ràpid en la única sessió d’entrenaments lliures de la Verizon IndyCar Series disputats al oval curt de Milwaukee, el Milwaukee Mile.


Cap de setmana de canvis, canvis en els horaris i en la graella de pilots. Una graella que torna a incorporar a Ryan Briscoe en substitució de James Hinchcliffe a l’equip Schmidt Peterson Motorsport i Justin Wilson que competirà amb Andretti Autosport les últimes 5 rondes del campionat.

Josef Newgarden de l’equip CFH Racing, ha començat liderant la sessió amb un cotxe que canvia el color negre i bronze per al blau i negre del nou patrocinador.

El guanyador en aquest traçat, Tony Kanaan aconseguia ser el primer a batre el temps de Newgarden a falta de 50 minuts. El Chevrolet seguien dominant els temps tot i les poques diferències. Graham Rahal, guanyador de l’última cursa a Fontana, era el primer classificat dels cotxes d’Honda.

La sessió tindria dues aturades per inspecció de la pista, fet que contibuia a fer més avorrida la sessió.

Tot i això en els últims minuts les voltes milloraven amb Newgarden i Takuma Sato millorant el temps de Kanaan.

El nord-americà acabava com el més ràpid del dia amb una volta de 21.546 segons. Pagenaud ha marcat el segon millor temps, seguit de Sato, Rahal, Kanaan, Dixon, Hunter-Reay, Castroneves, Jakes, Power, Briscoe, Bourdais, Kimball, Muñoz, Montoya, Wilson, Karam, Chaves, Vautier, Hawksorth, Coletti, Carpenter, Andretti i Mann.