Alex Peroni ha aconseguit la victòria en la cursa final del Eurocup Formula Renault 2.0 al circuit urbà de Pau. El australià ha aguantat els atacs de Fenestraz per endur-se el seu primer triomf a la categoria. Shwartzman tercer passa al liderat del campionat amb 1 punt d’avantatge sobre Palmer.

Alex Peroni (Fortec Motorsports) que sortia des de la pole position mantenia la primera posició tot i la gran sortida de Sacha Fenestraz (Josef Kaufmann Racing), els seguien els R-ace GP de Robert Shwartzman i Will Palmer.

Tot i els intents d’atacs per part dels pilots davanters la cursa acabaria sense canvis en els vuit primers llocs amb la victòria de Alex Peroni per davant de Fenestraz i Shwartzman. Palmer finalitzava quart per davant del millor debutant Max Fewtrell. Max Defourny (R-ace GP) s’havia de conformar amb el sisè lloc per davant de Gabriel Aubry (Tech 1 Racing) i el junior de Red Bull Richard Verschoor (MP Motorsport).

La novena posició que ocupava Yifei Ye (Josef Kaufmann Racing) passava en mans de Neil Verhagen (MP Motorsport), mentre Ye tancava la zona de punts.

Pel que fa al campionat de pilots, Shwartzman aconsegueix superar a Palmer per un punt. En tercera posició a 33 punts es situa Fenestraz, mentre Peroni salta a la quarta posició empatat a 51 punts amb Defourny.

La propera ronda del campionat serà de nou un circuit urbà a Monte Carlo.