El guanyador de l’any passat al Principat, Sacha Fenestraz (Josef Kaufmann Racing) va marcar el ritme en la prova col·lectiva de la Fórmula Renault Eurocup als carrers de Mònaco. Amb una volta d’1:31.583, el francès va liderar el grup per davant d’Alex Peroni (Fortec Motorsports) i el líder en la classificació general, Robert Shwartzman (R-ace GP). El pilot de Renault Sport Academy Jarno Opmeer (MP Motorsport) va ser el vuitè i el millor novell.

A les 8:15, la Fórmula Renault va arrencar entre les barreres de seguretat durant 45 minuts de preparació abans de la qualificació de divendres.

Primer a la pista, Robert Shwartzman va marcar el ritme inicial, però els temps van continuar millorant fins que Sacha Fenestraz es va fer càrrec durant els primers 15 minuts. El pilot francès va continuar millorant, mentre que els seus rivals van tornar als boxes per canviar de configuració i canviar a nous pneumàtics Michelin.

A falta de vuit minuts, Will Palmer (R-ace GP) va iniciar l’esprint final. Henrique Chaves (AVF per Adrián Vallés) i Robert Shwartzman van lluitar pel millor temps, però Sacha Fenestraz va baixar el temps encara més abans que la sessió acabés prematurament per Presley Martono (Mark Burdett Motorsport), que es va aturar en Beau Rivage.

Amb la seva volta de 1:31.583, Sacha Fenestraz va ser 0.6s més ràpid que Alex Peroni i Robert Shwartzman. Will Palmer i Henrique Chaves completen els cinc primers per davant de Max Defourny (R-ace GP), Gabriel Aubry (Tech 1 Racing) i els novells Jarno Opmeer, Yifei Ye (Josef Kaufmann Racing) i Daniel Ticktum (Arden Motorsport).

Divendres, la classificació per a l’Eurocup de Fórmula Renault començarà a les 7:55.

Comunicat de premsa de Renault Sport