Robert Shwartzman ha completat un dia perfecte a Barcelona. El pilot rus venia de guanyar sortint des de la pole però no li ha estat suficient, demà també sortirà des de la primera posició en la segona cursa. Sacha Fenestraz és campió virtual sortint des de la segona posició, amb el belga Max Defourny tercer.


CIRCUIT BARCELONA-CATALUNYA | El dia sembla haver acabat tal com ha començat, i és que de la mateixa manera que ho feia a primera hora del matí ho ha tornat a fer a última hora de la tarda: Pole position per a Robert Shwartzman. El pilot de R-ace GP hauria d’estar ajudant al seu company Will Palmer en el campionat, però està resultant ser molt més ràpid que l’anglès durant tota aquesta jornada de dissabte.

Shwartzman ha marcat un temps més lent que en la seva pole de la classificació 1, fent aquesta tarda un 1:42.524. No obstant això, li ha servit i de sobres amb un marge de tres dècimes sobre el segon classificat, Sacha Fenestraz (Josef Kaufmann Racing). El pilot francès és campió virtual, amb 46.5 punts d’avantatge sobre Palmer té pràcticament lligat el campionat, i més sortint des de primera fila i el seu principal rival des d’una discreta vuitena posició.

Max Defourny (R-ace GP) ha ocupat el tercer lloc per davant d’un Gabriel Aubry (Tech 1 Racing) en molt bon estat de forma avui. Richard Verschoor (MP Motorsport), en la seva progressió ascendent durant aquest cap de setmana ha aconseguit fer-se amb la cinquena posició de sortida, el que li donarà opcions demà de lluitar per posicions de podi.

La zona del Top 10 de la graella de sortida de demà l’han completat Jarno Opmeer (MP Motorsport) en sisè lloc, seguit en gran igualtat per Max Fewtrell (Tech 1 Racing). En novè lloc s’ha situat el xinès Yifei Ye (Josef Kaufmann Racing) i tancant en desè lloc el JD Motorsports d’Alexander Vartanyan. El català Xavier Lloveras (AVF) ha notat una petita progressió respecte al matí i ha pogut culminar la sessió 17è, just davant del seu company d’equip Thomas Randle.

Demà es disputarà la segona cursa del cap de setmana a partir de les 10:40, hora local. La temporada 2017 posarà punt i final amb una tercera carrera que es disputarà a les 16:00.