El britànic ha aconseguit la seva primera victòria al circuit monegasc, i la tercera de la temporada al Eurocup Formula Renault 2.0 per tornar al liderat del campionat. El podi ha estat completat per Fenestraz i Defourny.

Will Palmer (R-ace GP) sortia des de la pole position, posició que aconseguia mantenir fins el final de la cursa tot i estar sotmès a una gran pressió per part de Sacha Fenestraz (Josef Kaufmann Racing) que finalitzaria segon.

El punt interessant de la cursa ha estat la lluita per la tercera posició entre els dos R-ace GP de Robert Shwartzman i Max Defourny. Després de que el darrer estigués moltes voltes enganxat al rus, una maniobra a la penúltima volta per l’exterior del revolt Massenet. Una maniobra molt espectacular.

En terra de ningú ha finalitzat en cinquena posició el millor debutant, el jove pilot de Red Bull Richard Verschoor (MP Motorsport) seguit del seu company en aquesta escola de pilots Dan Ticktum (Arden Motorsport) que es va veure superat a la sortida per l’holandès.

Completa la zona de punts el guanyador de la segona cursa de Pau, Alex Peroni (Fortec Motorsports) seguit de Gabriel Aurby (Tech 1 Racing) i els joves pilots de l’acadèmia SMP Racing, Alexey Korneev (Fortec Motorsports) i Alexander Vartanyan (JD Motorsport).

La cursa ha estat lliure de cotxes de seguretat, només han aparegut un parell de banderes grogues degut als abandonaments de Thomas Neubauer (Tech 1 Racing) i Presley Martono (Mark Burdett Motorsport).

Gràcies a la victòria, Will Palmer torna al liderat del campionat amb 129 punts, 12 més que Shwartzman. Més endarrere es situa Fenestraz a 39 punts del britànic, mentre Defourny puja a la quarta posició del campionat amb 66 punts.

Demà nova cursa de la Formula Renault 2.0 Eurocup amb el guanyador de 2016, Sacha Fenestraz sortint des de la pole position.