Egor Ourdhzev ha estat el més ràpid en la primera classificació del cap de setmana de les World Series Formula V8 3.5 al circuit de Jerez de la Frontera, Espanya. El rus s’ha imposat a Roy Nissany i a Pietro Fittipaldi.

En la primera ronda de les World Series en territori espanyol i sense ser cursa de suport del FIA WEC, Roy Nissany (RP Motorsport) demostrava en els primers minuts el seu bon ritme amb la primera posició seguit dels AVF de Matevos Isaakyan i Egor Orudzhev.

A meitat de sessió quan els pilots entraven a box per ficar un joc nou de pneumàtics, Rene Binder (Lotus) decidia sortir a pista per rodar sense trànsit. El austríac aconseguia situar-se en cinquena posició abans de les últimes voltes ràpides.

En el final de sessió Egor Orudzhev imposava el seu ritme aconseguint la pole position per davant de Roy Nissany i Pietro Fittipaldi. En quarta posició es situava un sorprenent Yu Kanamaru (RP Motorsport) mentre que el tercer pilot de l’equip Force India, Alfonso Celis (Fortec Motorsports) completava el cinc primers llocs.

Resultats: 1 Orudzhev 2 Nissany 3 Fittipaldi 4 Kanamaru 5 Celis 6 Binder 7 Isaakyan 8 Menchaca 9 Mason 10 Fioravanti 11 Tereshenko 12 Cipriani