És oficial, Callan O’Keeffe deixa l’equip ART Junior Team per incorporar-se a KTR pel que queda d’any, mentre que Louis Déletraz, Hugo de Sadeleer i Philo Paz Armand seran els pilots convidats del cap de setmana.


 

El pilot sud-africà Callan O’Keeffe que fins ara ha participat amb l’equip ART Junior Team la temporada al Eurocup i al NEC de la Fórmula Renault 2.0, va fer oficial el seu canvi d’equip a KTR, deixant el cotxe número 6 d’ART lliure, deixant la possibilitat de que Levin Amweg torni al equip després de ser exclòs amb l’entrada de Simon Gachet.

 

Pel que fa a aquest cap de setmana al Paul Ricard, Nyck de Vries podria aconseguir el campionat en una de les dues curses però la categoria tindrà 3 pilots més:

 

  • Louis Delétraz, que realitzarà la seva última aparició a la categoria aquest any al traçat francès després de proclamar-se sub-campió de la Fórmula Renault 2.0 NEC. El suís participarà amb l’equip AVF tal i com va fer a Spa-Francorchamps.

 

  • Philo Paz Patric Armand, que farà la seva segona aparició a la categoria amb l’equip Tech 1 Racing, equip amb el qual està competint a la Fórmula Renault 2.0 Alps. Armand no és un pilot de massa nivell i la seva presencia a la pista serà per agafar experiència.

 

  • Hugo de Sadeleer, suís també de l’equip Tech 1 Racing i de la mateixa edat que Louis Delétraz. Sadeleer ha demostrat aquest any que és capaç de tot, de fer podi, puntar o fer un paper desastrós. El seu punt feble són les classificacions però en condicions de pluja el de Lausanne es transforma i té una gran astúcia al volant, necessita agafar experiència, i això és el que farà aquest cap de setmana al Paul Ricard.