El pilot britànic Jordan King, que actualment competeix a la Fórmula 3 Europea amb l’equip Carlin; provarà amb l’equip Arden el cotxe de la GP2 i el cotxe de la Fórmula Renault 3.5 Series aquest final d’any.


 

Amb 20 anys d’edat i força experiència a la Fórmula 3 i a la Fórmula Renault 2.0, King sembla que el 2015 farà el salt a alguna de aquestes dues categories pont per arribar a la Fórmula 1. Tot i que cal dir, que a finals del 2013 ja va valorar pujar a la GP3 o mantenir-se a la F3, fet que va fer finalment.

 

King guanyador de la F3 Britànica el 2013, farà primer el test amb el Fórmula Renault 3.5 en els test de post-temporada a Jerez (si fa uns bons test podria ser el clar substitut de Will Buller a l’equip després d’aquest desastrós any), mentre que el test de GP2 el farà en els testos de post-temporada oficials al circuit de Yas Marina, un mes més tard.

 

“Arden són uns professionals i han aconseguit molts èxits a la GP2 i a les World Series, pel qual ofereix un bon rendiment per jutjar els dos campionats. Així que no hi ha res dolent en escollir entre les dues categories. Al final, aniré a la que em faci sentir que és la correcte des del meu punt de vista.

 

“Havent-los provat l’any passat, he de dir que em decanto més per la GP2, vaig gaudir molt conduint aquell cotxe, encara que els dos cotxes van ser molt xocants per mi. Però que sigui una cursa de promoció de Fórmula 1 ajuda.”