Lando Norris ha aconseguit la tercera victòria de la temporada a la FIA Formula 3 Europea en el Norisring (Alemanya). El de Carlin ha protagonitzat una gran remuntada per finalitzar per davant de Jake Hughes i Maximilian Günther.

L’autor de la pole Ralf Aron (Hitech GP) mantenia la primera posició al primer revolt seguit del seu company, Jake Hughes i el líder del campionat Maximilian Günther (Prema Powerteam). L’alemany, de seguida seria pressionat per Lando Norris (Carlin) però aquest a la segona volta es veia superat per Pedro Piquet (Van Amersfoort Racing).

Norris intentaria l’avançament sobre el brasiler de forma molt agressiva però exitosa, d’aquesta manera ajudava al seu company d’equip, Jehan Daruvala a superar a Piquet també per la cinquena posició.

Aquesta maniobra seria l’inici de la remuntada per part del jove pilot de McLaren. Primer aprofitava un error per part de Günther per pujar a la tercera posició. Unes voltes més tard, Norris superava sense masses complicacions a Jake Hughes per la segona posició. Però li costaria més atrapar i superar al líder de la cursa, Ralf Aron.

Tot i això el pilot del programa BRDC Super Star, aconseguia superar a Aron qui aniria perdent posicions, baixant fins la cinquena posició amb l’aleró davanter tocat.

La zona de punts la completaven Pedro Piquet, Harrison Newey (Van Amersfoort Racing), Guanyu Zhou (Prema Powerteam), Callum Ilott (Prema Powerteam) i Joel Eriksson (Motopark).

En el campionat de pilots, Günther s’escapa de Eriksson mentre Norris s’apropa al suec. Günther lidera amb 22 punts de marge sobre el pilot de Motopark, mentre Norris és a 35 punts del alemany.