Daniel Ticktum i Arden Motorsport han aconseguit un dissabte perfecte amb la seva primera pole position i victòria al Eurocup Fórmula Renault 2.0. La volta de carrera més ràpida la va establir el pilot anglès que va ser seguit per Sacha Fenestraz (Josef Kaufmann Racing) i el seu company a Red Bull Junior Team, Neil Verhagen (MP Motorsport). Will Palmer (R-ace GP) va ser dinovè i veu a Robert Shwartzman (R-ace GP) i Sacha Fenestraz com s’acosten a tres i onze punts en la classificació general.

Primera pole per Arden i Ticktum

En condicions humides, la primera sessió classificatòria va seguir el camí de Daniel Ticktum. Mentre que Sacha Fenestraz va ser el més ràpid en el Grup A, l’anglès es va imposar amb la volta més ràpida en el Grup B amb un temps d’1:56.198 per superar a Gabriel Aubry (Tech 1 Racing), Thomas Randle (AVF d’Adrián Vallés) i Max Defourny (R-ace GP).

Resposta de Fenestraz i Aubry en la segona qualy

La pista estava seca al migdia per a la segona sessió classificatòria per a determinar les graelles de sortida per a les dues curses programades per al diumenge. Gabriel Aubry va establir la volta de referència en el primer grup, però Sacha Fenestraz va ser més ràpid amb un temps d’1:41.012. La batalla pels segons millors temps va ser per a Gabriel Aubry qui va marcar el temps amb una volta de 1:41.619. Diumenge al matí, Sacha Fenestraz sortirà des de la pole davant de Gabriel Aubry, abans d’intercanviar posicions per a l’última carrera del cap de setmana.

Daniel Ticktum ho fa possible

Partint des de la pole per primera vegada, Daniel Ticktum es va defensar dels atacs de Sacha Fenestraz i Gabriel Aubry en la primera volta que va veure a Bartlomiej Mirecki (BM Racing Team) i Thomas Randle abandonar. A la següent volta, el cotxe de seguretat va sortir a la pista a causa del abandonament del cotxe de Luis Leeds (Josef Kaufmann Racing).

El reinici va ser de curta durada. Mentre Daniel Ticktum controlava a Sacha Fenestraz, Neil Verhagen (MP Motorsport) -qui va iniciar novè- va aconseguir superar a Gabriel Aubry. Darrere d’ells, Thomas Maxwell (Tech 1 Racing), Richard Verschoor (MP Motorsport) i Alex Peroni (Fortec Motorsports) van estar involucrats en un incident i tots es van retirar.

En el segon reinici, Daniel Ticktum es va mantenir al capdavant de Sacha Fenestraz per prendre la victòria. Neil Verhagen es va mantenir a la defensiva per obtenir el seu primer podi de l’any, per davant de Gabriel Aubry, Alexander Vartanyan (JD Motorsport), Henrique Chaves (AVF per Adrián Vallés) i Robert Shwartzman. Jarno Opmeer (MP Motorsport), membre del Renault Sport Academy, va acabar vuitè per davant de Zane Goddard (Arden Motorsport) i Yifei Ye (Josef Kaufmann Racing). Ye va ser penalitzat amb 25 segons per provocar un accident. Najiy Ayyad bin Abd Razak (Fortec Motorsports) recull el punt final de la cursa.