Lando Norris ha establert el nou rècord de volta ràpida de l’Eurocup Formula Renault 2.0 al circuit del Paul Ricard aquest dissabte. El britànic ha batut la marca registrada per Nyck de Vries el 2014 amb un 2:02.616. En segona posició ha acabat Harrison Scott seguit de Jehan Daruvala.

Els líder segueixen essent els mateixos en el segon dia de test de l’Eurocup al circuit Paul Ricard.

En condicions de sec tot i les pluges de la passada nit, Lando Norris (Josef Kaufmann Racing) ha començat liderant en la primera sessió de test matinal, seguit de Nikita Troitskiy (Fortec Motorsports) i el seu company a Bruno Baptista.

Lando Norris ha seguit dominant tot el dia, aconseguint marcar el rècord del circuit amb un temps de 2:02.616, acabant per davant del debutant del any 2015, Harrison Scott (AVF). El britànic del equip català s’ha colat entre els dos Kaufmann, amb Jehan Daruvala acabant en tercer lloc.

El ritme de Norris és sorprenent tot i ser un debutant, el campió de la Toyota Racing Series ha acabat 6 dècimes per davant Sacha Fenestraz (Tech 1 Racing), que ha acabat com a segon millor rookie. En aquest aspecte els segueix Troitskyi que ha acabat novè, i en onzè lloc Will Palmer (R-ace GP).

La propera cita del Eurocup serà els dies 15 i 16 de Març en el test de Nürburgring, abans però hi haurà test de la Formula Renault 2.0 NEC al circuit d’Assen, els dies 9 i 10 de Març.