Lando Norris ha aconseguit un doblet per l’equip Carlin per a la primera cursa del cap de setmana de la FIA Formula 3 Europea en el circuit de Zandvoort, Holanda. Habsburg sortirà segon, seguit dels rivals de Norris, Eriksson i Günther.

Primera sessió classificatòria del cap de setmana en que el jove pilot de McLaren, Lando Norris (Carlin) ha aconseguit la pole position tot i ser la primera vegada a assistir a aquest circuit. El britànic amb un temps de 1:28.362 ha superat en una centèsima de segon al seu company d’equip Ferdinand Habsurg.

La segona fila de la graella de sortida és per als líders del campionat, Joel Eriksson (Motopark) i Maximilian Günther (Prema Powerteam) qui té una nova decoració en el seu cotxe, amb els colors de Force India.

Darrere l’alemany, s’iniciaran Callum Ilott (Prema Powerteam) i Ralf Aron (Hitech GP) amb David Beckmann (Motopark) aconseguint la setena posició per davant del jove de Ferrari Guanyu Zhou (Prema Powerteam).

Completa el top10 Mick Schumacher (Prema Powerteam) i Jake Hughes (Hitech GP).

Resultats:

1 Norris 2 Habsburg 3 Eriksson 4 Günther 5 Ilott 6 Aron 7 Beckmann 8 Zhou 9 Schumacher 10 Hughes 11 Piquet 12 Newey 13 Daruvala 14 Mazepin 15 Mawson 16 Soori 17 Sato 18 Makino 19 Vaidnathan