Lant Norris s’ha endut la victòria en la primera cursa a Zandvoort sense que pràcticament ningú hagi pogut disputar-li el triomf i s’acosta al liderat del campionat. Eriksson i Günther han estat segon i tercer.

La prova va arrencar i Lando Norris va conservar la primera posició gràcies a una sortida impecable. No es pot dir el mateix de Ferdinand Habsburg, que va caure de la segona a la cinquena després de veure’s superat per Joel Eriksson, Maximilian Günther i Callum Ilott. Per darrere, Guanyu Zhou, Ralf Aron i David Beckmann es van tocar al primer revolt. L’alemany va acabar amb el seu cotxe bolcat, ell i Aron van abandonar, va sortir el SC i Zhou va ser penalitzat amb un Drive Through.

La neutralització va finalitzar i Habsburg va tornar a la quarta plaça superant Ilott per l’exterior mentre al capdavant, Norris va començar a distanciar-se de Eriksson i apropar-se a una victòria en solitari.

Res interessant succeir fins al final de la carrera i Norris es va endur la victòria per més de 8 segons sobre Eriksson, que ja porta tres segones places consecutives. Günther tanca el podi i segueix al capdavant de la general. Completen el Top 10 Habsburg, Ilott, Mick Schumacher, Pedro Piquet, Jake Hughes, Jehan Daruvala i Harrison Newey.

Pel que fa a la general, Günther segueix al capdavant, amb 281 punts, el segueix Norris, molt a prop, amb 273. Tercer és Eriksson amb 258. EL segueixen, ja lluny de la lluita pel títol, Ilott amb 196 i Daruvala amb 140. La propera cursa es disputarà demà a les 11:05 hora local.