A través d’un comunicat oficial, el Federal Oil Gresini Moto2 ha anunciat que, en 2018, tornaran a comptar amb l’espanyol Jorge Navarro per pilotar la seva única Kalex.

Durant la jornada d’ahir, la formació de Fausto Gresini en la categoria de Moto2 ha fet oficial, mitjançant un comunicat publicat en les seves xarxes, que el valencià Jorge Navarro seguirà formant part de l’equip en 2018.

El valencià, de 21 anys, ha debutat aquesta mateixa temporada a la categoria intermèdia en la mateixa estructura. El seu rendiment està sent notable, ja que va 13è a la general del campionat, sent el segon millor Rookie després de Pecco Bagnaia, i sent capaç de mantenir la regularitat (només ha deixat de puntuar en dues curses), cosa que en 2016 li va costar lluitar pel títol a Moto3.

Tal com ha succeït des 2016, l’equip només comptarà amb una moto en graella, de manera que Navarro tornarà a no tenir company d’equip. Seguirà equipant el xassís Kalex, el més competitiu i utilitzat de la graella.

Respecte a la renovació, el valencià s’ha pronunciat en declaracions recollides per l’equip:

“Estic molt feliç de renovar per un any més amb el Team Gresini Moto2 i que Federal Oil segueixi al nostre costat. Crec que sóc al lloc correcte: un equip que té tot per guanyar i, sobretot, un equip que té confiança en mi. Serà genial donar continuïtat a la feina d’aquest any, un treball que comença a donar els seus fruits i esperem millorar cursa rere cursa ja en la segona meitat de la temporada. “