Lando Norris ha dominat a plaer la tercera cursa del cap de setmana de la FIA Formula 3 Europea en el circuit Park de Zandvoort, Holanda. El britànic ha liderat un doblet per Carlin amb Ferdinand Habsburg segon. Günther completa el podi.

Lando Norris (Carlin) sortia des de la pole position i ha dominat de principi a fi la cursa. El britànic no ha tingut rival i ha guanyat clarament sobre el seu company d’equip Ferdinand Habsburg (Carlin).

Els Prema no han pogut fer res per evitar el doblet de Carlin amb Maximilian Günther i Guanyu Zhou acabant en tercera i quarta posició. La cinquena posició hagués pogut ser per el Prema de Callum Ilott qui ha hagut d’aturar-se a box per canviar l’aleró davanter.

La cinquena posició doncs, se la ha endut el britànic Jake Hughes (Hitech GP) després de defensar-se tota la cursa aconseguia assegurar la posició de punts. Per darrere d’ell en fila han acabat els Van Amersfoort Racing de Pedro Piquet i Harrison Newey.

Ralf Aron (Hitech GP) ha finalitzat vuitè després de defensar-se tota la cursa del seu company d’equip, Nikita Mazepin qui finalment seria superat per Joey Mawson (Van Amersfoort Racing) per la novena posició final.

El drama s’ha viscut fora dels punts entre els MotoPark de David Beckmann i Joel Eriksson que han completat un cap de setmana per oblidar, i que perjudica i molt les aspiracions a aconseguir el campionat per Eriksson.

Norris aconseguia la victòria amb autoritat, la seva setena de la temporada dins de les 21 disputades, i s’escapa en el campionat de pilots amb 11 punts d’avantatge sobre Günther. Eriksson tercer, és a 55 punts mentre Ilott ja molt enrere, està a 92 punts del seu compatriota.

Resultats:
1 Norris 2 Habsburg 3 Günther 4 Zhou 5 Hughes 6 Piquet 7 Newey 8 Aron 9 Mawson 10 Mazepin 11 Schumacher 12 Eriksson 13 Beckmann 14 Daruvala 15 Andres 16 Makino 17 Sato 18 Vaidyanathan 19 Ilott