El pole sitter per a la cursa de demà del Eurocup Formula Renault 2.0, Lando Norris, ha estat desclassificat després de les verificacions tècniques posteriors a la sessió, això permetria a Habsburg aconseguir la pole, però el austríac ja tenia una penalització pendent, fet que dóna la pole a Sacha Fenestraz.

Després de dominar en els entrenaments lliures ahir, i durant tota la classificació avui, Lando Norris (Josef Kaufmann Racing) ha estat desqualificat de la sessió de classificació després de no passar les verificacions tècniques.

Això permetria la pole position al austríac Ferdinand Habsburg (Fortec Motorsports) qui, té pendent una penalització de dues posicions a la graella de sortida des de la ronda de Motorland Aragón. Això significa que el debutant i joveníssim, Sacha Fenestraz (Tech 1 Racing) sortirà des de la pole position, acompanyat de Max Defourny (R-ace GP).

El pilot belga ara té l’oportunitat d’or per prendre el liderat del campionat i mostrar-se com una jove promesa important a Monte Carlo, després de la sanció de Norris – qui actualment lidera el campionat.

En la segona línia de sortida hi haurà Dorian Boccolacci (Tech 1 Racing), mentre que els joves de Force India, Nikita Mazepin (AVF) i Jehan Daruvala (Josef Kaufmann Racing) sortiran des de la tercera fila de la graella de sortida.

Els pilots però no estan del tot satisfets amb el sistema de classificació de 55 minuts en què, hi ha hagut varietat estratègia amb un Fenestraz que només ha atacat al final, o amb el propi Defourny que ho ha donat tot des de principi a fi.