Nobuharu Matsushita ha guanyat la segona cursa de la GP2 Series al circuit urbà de Monte Carlo. El pilot d’ART Grand Prix ha dominat de principi a fi emportar-se la primera victòria del any per ART Grand Prix a la categoria. Kirchhofer i Marciello completen el podi.

Nobuharu Matsushita (ART Grand Prix) sortia des de la pole position gràcies a la penalització que va rebre ahir Antonio Giovinazzi (Prema Racing). El italià tot i això sortiria des de l’última posició després de clavar el cotxe en la volta de formació. Marvin Kirchhofer (Carlin) iniciava des del segon lloc per a la segona i última cursa de la GP2 Series a Monte Carlo.

Matsushita sortia malament i això feia situar en paral·lel a Kirchhofer, tot i això el japonès mantenia el primer lloc seguit del alemany, Marciello (Russian Time), Evans (Pertamina Campos Racing), Lynn (Dams), Nato (Racing Engineering), Rowland (MP Motorsport) i Markelov (Russian Time).

Matsushita de seguida assolia una avantatge de més de 3 segons sobre Kirchhofer, mentre que al darrere Jordan King (Racing Engineering) superava de manera agressiva a Philo Paz Armand (Trident) qui es veia sense espai al revolt Loeb, causant així l’abandonament a la cursa. King era penalitzat amb 10 segons.

Un altre indonesi, Sean Gelael (Pertamina Campos Racing) impactava contra el mur a Sainte Devote quan rodava dotze., fet que causava el VSC (Virtual Safety Car). Unes voltes més tard, Sergey Sirotkin (ART Grand Prix) tornava a abandonar degut a uns problemes mecànics. També abandonava el seu company dins l’escola de joves pilots de Renault, Nicholas Latifi (Dams).

En una cursa en que tothom ha anat a conservar, degut en part en la dificultat d’avançar, Sergio Canamasas (Carlin) demostrava que sí que es podia avançar. L’espanyol aconseguia superar a Gasly (Prema Racing), Malja (Rapax) i De Jong (MP Motorsport).

Nobuharu Matsushita aconseguia la victòria per 13.6 segons sobre Kirchhofer amb Marciello completant el podi. Mitch Evans, Alex Lynn, Norman Nato, Oliver Rowland i Artem Markelov completen la zona de punts.

Amb la victòria i la volta ràpida Matsushita s’ubica en sisena posició en el campionat amb 22 punts empatat amb Oliver Rowland. Norman Nato es situa líder del campionat amb 49 punts, un més que Artem Markelov. Alex Lynn es situa tercer a 8 punts del francès, mentre que Gasly –que era líder del campionat abans de Monte Carlo, marxa del principat sense haver puntuat, estant a 16 punts del seu compatriota. Marciello s’ubica cinquè a 21 punts de Nato.

La propera cita del campionat serà al circuit de Baku.