Roy Nissany no ha donat treva al circuit de Silverstone i s’en va amb doble victòria aquest cap de setmana. A més, en aquesta segona cursa l’equip Lotus ha signat el doblet, amb Egor Orudzhev completant el podi.


Roy Nissany ha anat a totes aquest cap de setmana i s’ha emportat les seves dues primeres victòries a Silverstone. Avui, ha avançat al poleman, Matthieu Vaxivière, a la sortida i s’ha col·locat en primera posició amb el seu company René Binder a la seva estela. El pilot francès no ha pogut mantenir un bon ritme i ha anat perdent posicions sense pausa fins a caure al final de la cursa fins a la setena posició.

Egor Orudzhev també avançava a Vaxivière en els primers compassos de la cursa, el que el deixava en una tercera posició que podia mantenir fins al final sense problemes.

El punt més candent de la cursa es va centrar en la lluita per la cinquena posició entre Vaxivière i Tom Dillmann. El pilot de SMP Racing va cometre un error i va marxar llarg, sent avançat pel seu compatriota i per Louis Deletraz, qui aprofitava l’error per posar-se sisè. Al final de la cursa, el líder del campionat apretava per darrere a Aurélien Panis per la quarta posició, i acabaria superant-l’ho per perdre els menys punts possibles amb Nissany.

Així doncs, doblet del Lotus amb un impecable Nissany al capdavant seguit de Binder. Orudzhev tancava el podi amb Dillmann, Panis, Deletraz, Vaxivière, Baptista, Kanamaru i Visser completant la zona de punts. Celis Jr i Cipriani van ser els únics fora dels punts, mentre que tan sols Pietro Fittipaldi va haver d’abandonar en el dia d’avui.

La Fórmula V8 3.5 tornarà del 9 al 11 de setembre al Red Bull Ring per disputar la sisena ronda d’aquesta temporada. Per ara, abans d’aquesta aturada estiuenca, tenim a Dillmann al capdavant de la general amb 156 punts seguit de Nissany amb 124 i Deletraz amb 119.