Lewis Hamilton ha dominat el GP d’Hongria després de situar-se al capdavant de la cursa a la sortida. Nico Rosberg ha acabat 2n, completant un doblet per Mercedes, mentre Ricciardo s’ha emportat un podi per Red Bull.

Ricciardo tenia una gran sortida i avançava els dos Mercedes al primer revolt, tot i que Hamilton tenia un millor punt de frenada i s’emportava el liderat de la cursa. La sortida de Rosberg no era brillant, però aconseguia avançar a Ricciardo ràpidament. Verstappen, Vettel, Alonso, Sainz, Button, Bottas and Hülkenberg completaven el top 10. Button tenia problemes amb el pedal del fre que el feien baixar fins l’última posició. A més, el britànic rebia un drive through per utilitzar comunicacions de ràdio prohibides i s’acabaria retirant més endavant.

Vettel feia un undercut a Verstappen, que es quedava encallat darrera Räikkönen, que anava en una estratègia diferent després de sortir 14è. El finlandès sortia 7è darrera Alonso, però l’avançava a la volta següent. Sainz, Bottas i Pérez completaven el top 10. Tots ells estaven utilitzant el pneumàtic tou excepte Räikkönen amb el supertou i Pérez amb el mig.

Ricciardo s’aturava per un altre set de tous per tal d’intentar un undercut amb els Mercedes, però aquests augmentaven el seu ritme i no li era possible atrapar-los. Rosberg era incapaç d’apropar-se el suficient al seu company d’equip, la qual cosa permetia a Hamilton guanyar el GP d’Hongria per davant de Rosberg. Ricciardo aguantava els atacs de Vettel a mig segon darrera seu a les últimes voltes, emportant-se així un podi per Red Bull. Verstappen feia el mateix amb Räikkönen malgrat haver-se arribat a tocar, trencant l’aleró davanter del finès. Alonso, Sainz, Bottas i Hülkenberg compltaven el top 10.