L’actual subcampió de la Euroformula Open, Nikita Troitskiy, disputarà aquest 2018 la seva primera temporada a la FIA F3 Europea amb Carlin. El rus es converteix en el cinquè pilot confirmat per l’equip britànic per a la temporada vinent.


Al contrari que en 2017, Carlin començarà la temporada 2018 de Fórmula 3 Europea amb fins a cinc cotxes a la graella. Als confirmats Sacha Fenestraz, Devlin DeFrancesco, Ferdinand Habsburg i Jehan Daruvala se suma el recentment anunciat fitxatge de Nikita Troitskiy.

El pilot rus, de 18 anys, fa el salt a la categoria després d’una gran temporada a la Euroformula Open, on va quedar com a subcampió amb nou podis, sent només superat per l’imbatible Harrison Scott. Va ser nomenat rookie de l’any tot i haver disputat dues rondes en 2016 ja que aquesta va ser la seva primera temporada completa.

Anteriorment, Troitskiy va ser tercer al MRF Challenge de 2016-17 i va disputar la Fórmula Renault 2.0 NEC i les Formula 4 Francesa i SMP.

Amb aquesta confirmació, Troitskiy passa a ser el vuitè rookie d’una graella en la qual actualment hi ha 18 pilots confirmats, quedant encara pendents dos confirmacions per part de Van Amersfoort Racing, com a mínim.

“És genial ser part d’un equip tan bo com és Carlin en la temporada 2018.” Va declarar Troitskiy. “Tot l’equip treballa unit i fa la seva feina a la perfecció així que tinc ganes d’unir-me. Ho faré el millor que pugui per aconseguir el millor resultat en 2018.”

“És tot un plaer donar la benvinguda a Nikita al nostre equip.” Va dir Trevor Carlin, propietari de l’equip. Nikita és un pilot contra el qual hem competit en el passat i l’hem observat amb interès en els campionats en què ha pilotat. És un pilot dedicat i decidit i serà una addició fantàstica al nostre equip de FIA ​​F3 Europea. Tenim una altra gran alineació per a la temporada 2018 així que tenim ganes que comenci la temporada a 2018 al maig.”