Una de les joies del kàrting alemany fa el salt als monoplaces de la mà de l’equip de Marvin Anders.


Phil Hill, pilot alemany del món del kàrting, ha estat anunciat com a nou pilot de la disciplina d’Anders Motorsport. L’equip de Marvin Ander comença a perfilar així la seva alineació de pilots per a la temporada de la Fórmula Renault Northen European Cup. De fet, s’espera que aviat s’anunciï el company d’equip de Phil abans de l’obertura de campionat que està datada per al cap de setmana del 27 i 28 d’abril, a Zandvoort.

Anders Motorsport s’emporta una de les joies del món del kàrting, com bé ha demostrat Phil en la passada Copa ROK d’Alemanya. Amb 15 anys, Hill va guanyar set carreres i va aconseguir tres podis més per acabar emportant-se el campionat. No content amb això, l’alemany va trencar el rècord de la volta ràpida del circuit en la meitat d’ocasions.

No va aconseguir endur-se el Campionat Mundial de la ROK a Lonato, a causa d’una fallada en el seu motor en la classificació, però sí que va deixar empremta, entrant en el top 20 en tres ocasions, partint des de la posició número 31 de la graella. També ha participat en temporades completes de la sèrie ADAC Kart Masters i el Campionat Internacional DKM.

Phil va mostrar la seva felicitat de fer el salt a monoplaces: “El NEC és una sèrie molt bona per començar la meva carrera en monoplaces. El cotxe de Fórmula Renault és molt més aerodinàmic que un F4 i això és bo per al meu desenvolupament en termes de configuració i experiència“, afirmava el jove pilot.

Hill també va enviar un missatge al seu equip, amb el qual ja va rodar diverses vegades en test en circuits com Spa, Monza, o Hockenheimring: “Anders Motorsport és un equip jove amb gent agradable amb els que m’agradarà treballar. L’any passat vam fer 9 proves junts que ho van demostrar. És el seu primer any en NEC també, però crec que podem aconseguir grans coses junts i obtenir una bona posició en el campionat”.

Marvin Anders, cap d’Anders Motorsport, també va tenir bones paraules cap al seu nou fitxatge: “Phil ha demostrat una gran habilitat i ha aconseguit molt durant el seu temps en el kàrting. Va completar algunes proves amb l’equip, va treballar bé amb la nostra configuració d’enginyeria i va impressionar a tots amb el seu rendiment en tot moment”, va dir Marvin.