Roberto Merhi prendrà part per segona vegada en uns entrenaments lliures de Fórmula 1, aquest cop en els primers entrenaments lliures del Gran Premi del Japó. A més a més l’equip Caterham ha confirmat que Kobayashi i Ericsson seran els qui participaran en aquest Gran Premi com a pilots oficials. 


 

Roberto Merhi actualment segon classificat a la Fórmula Renault 3.5 Series a falta de dues curses pel final i encara amb opcions al títol, veu com la seva porta a la Fórmula 1 es va obrint poc a poc amb una segona oportunitat per pilotar el Caterham en uns entrenaments lliures, aquest cop a Suzuka al Japó on el valencià farà el seu debut en el mateix traçat on mai ha rodat.

 

Declaracions:

 

Roberto Merhi: 

 

“Estic molt content de conduir en una altre primera sessió d’entrenaments lliures amb Caterham. Vull agrair al equip per aquesta oportunitat (després de la meva primera aparició ara fa un mes a Itàlia), i ja tinc ganes d’estar amb el cotxe uns 90 minuts més. Aquesta vegada no començaré des de zero com la darrere vegada, per tant estaré apunt per agafar el ritme més ràpidament. Mai he conduit al Japó, és a dir que necessitaré aprendre la pista al mateix moment que continuo utilitzant el cotxe, però és un somni fet realitat poder conduir en un lloc tant especial com Suzuka, no puc esperar a que sigui divendres!”