Suzuki Motor Corporation ha anunciat que participarà en el Campionat del Món de MotoGP a partir del 2015, amb Aleix Espargaró i Maverick Viñales com els seus dos pilots oficials.  


Amb el desenvolupament de la moto i l’equip de MotoGP apunts, Suzuki ha decidit participar a MotoGP a partir del 2015, i aquest dimarts ha donat els detalls de la seva nova moto de MotoGP, la GSX-RR, els pilots que integraran l’equip i l’estructura del mateix.

 

L’escuderia estarà dirigida per Davide Brivio, actual responsable del Test Team i comptarà amb els pilots catalans Aleix Espargaró i Maverick Viñales per dirigir els esforços de Suzuki a la pista.

 

Prèviament, abans de la seva entrada en el pròxim any, Suzuki farà una aparició en qualitat de wild card en l’última cursa de la temporada, el Gran Premi Generali de la Comunitat Valenciana.

 

La moto que veurà la reaparició de la fàbrica japonesa a MotoGP equipa un motor de nou desenvolupament de quatre cilindres en línia que brinda un caràcter fort, un propulsor flexible, eficiència en el consum de combustible, i durabilitat a un alt nivell. El xassís té un disseny estret que potencia la maniobrabilitat i l’aerodinàmica i optimitza la força del cos i un bon equilibri de pesos.

 

L’objectiu de la marca ha estat desenvolupar un prototip de MotoGP altament competitiu que aprofiti l’excel · lent maniobrabilitat desenvolupada al llarg dels anys sobre la GSX-R.