Després d’aconseguir la tercera pole de la temporada, el pilot de R-ace GP ho tenia tot de cara a establir. No obstant, per darrere tenia competència dura ja que Logan Sargeant i Yifei Ye estaven just al darrere i ambdós venien amb un bon ritme de cursa sota el braç. Amb aquest pretext es presentava una cursa interessant. Com afegit, Christian Lundgaard, que prenia la sortida des de la setena fila i una mica més enrere sortien Alexander Smolyar i Neil Verhagen, tots ells havien de tractar de remuntar amb l’objectiu d’assolir un resultat satisfactori.

La sortida va ser neta i cadascú anava buscant el seu lloc a la cursa. Va ser després de poques voltes quan el primer error va arribar per part de Peroni, que impactava amb un dels seus rivals, trompejant i quedant atrapat a la grava. Va ser necessari l’ingrés del cotxe de seguretat per controlar el grup durant les següents voltes fins que el cotxe del brasiler fos evacuat i la zona de l’accident quedés buida. A la ressortida es va veure un Lundgaard una mica erràtic, amb una conducció extrema i va estar a prop de perdre el control del seu MP Motorsport, tot i que el va controlar el que va estar fora del seu abast va ser el fet de passar de llarg a la zona de les enllaçades del traçat britànic. Finalment, després de perdre moltes posicions, va perdre el control del seu cotxe, impactant contra un altre monoplaça i va trencar l’eix del darrere, quedant fora de la cursa en plena operació remuntada. 

En aquella ocasió no va ser necessari l’ingrés del cotxe de seguretat, tot i que si onejaven les banderes grogues. Per davant, Fewtrell controlava el grup a una distància prudencial. En realitat no va haver molta lluita a les posicions devanteres. Amb tot això s’arribava al final de cursa en el que Smolyar tindria també un accident, veient com a mig minut del final s’acabava la seva cursa. Verhagen culmina la seva remuntada amb una desena posició en la que ha estat una gran cursa per al pilot del Red Bull Junior Team.