El pilot francès Charles Milesi ha aconseguit la seva primera victòria de la temporada en la segona cursa de la Fórmula Renault 2.0 Eurocup en el circuit de Silverstone, Gran Bretanya. El pilot de l’R-ace GP va liderar un nou doblet per al seu equip amb Logan Sargeant acabant tercer, Yifei Ye completa el podi.

A la sortida, Charles Milesi de seguida mantenia la primera posició seguit de Logan Sargeant i el líder del campionat Yifei Ye (Josef Kaufmann Racing). Els tres pilots mantenien aquestes posicions fins al final.

Aquest resultat beneficia molt a Ye que àmplia el seu avantatge en el campionat de pilots, gràcies a la mala cursa de Max Fewtrell (R-ace GP) qui es va tocar a la sortida amb Frank Bird (Tech 1 Racing) i Arthur Rougier (Fortec Motorsports).

Per darrere, la lluita pel quart lloc estava entre el campió de la Formula 4 Espanyola, Christian Lundgaard (MP Motorsport) i el seu company d’equip, Max Defourny. Seria Defourny qui aconseguiria el quart lloc finalment, després de passar a Lundgaard que també es veuria superat per Oscar Piastri (Cremen Motorsport). En setena posició finalitzava Víctor Martins (R-ace GP), seguit d’Alexander Smolyar (Tech 1 Racing).

Finalment, van completar la zona de punts Lorenzo Colombo (JD Motorsport) i Raúl Guzmán (FortecMotorsports) després d’aprofitar-se de les maniobres entre Richard Verschoor (JosefKaufmann Racing) i Alexander Vartanyan (Cremen Motorsport), qui ocupaven aquestes posicions originalment.