AV Formula, l’equip d’Adrián Vallés, ha confirmat la continuïtat de Xavier Lloveras a la formació per a la temporada de l’Eurocup Formula Renault 2.0, on ja va disputar les últimes quatre rondes la temporada passada.


Xavier Lloveras i AV Formula disputaran junts la propera temporada de l’Eurocup Formula Renault 2.0. Així ho ha confirmat el mateix campionat, que s’assegura la continuïtat d’una de les més importants joves promeses de l’automobilisme espanyol.

Als seus 17 anys, el pilot català disputarà la seva primera temporada completa a la categoria després d’unir-se en 2017 a meitat de temporada, després d’abandonar la F4. Els seus resultats en aquest primer any a temps parcial van ser molt discrets, amb un 28è lloc a la general del campionat, sense punts; i espera poder millorar-los en la temporada que està per arribar.

Lloveras és un pilot molt jove, que va donar el salt a monoplaces molt recentment, el 2016. Aquell any va disputar la F4 Espanyola, amb un quart lloc a la general, i la F4 NEZ, on va ser desè. A l’any següent va començar tots dos campionats a l’equip de Fernando Alonso, però no va acabar la temporada a cap d’ells a causa d’aquest salt a l’Eurocup.

De moment, l’únic company confirmat de Lloveras a l’equip d’Adrián Vallés és el mexicà Axel Matus. La temporada 2018 de l’Eurocup Formula Renault 2.0 començarà el proper 12 d’abril al circuit de Paul Ricard, a Le Castellet, França.