Carlin ha anunciat la continuïtat de Ferdinand Habsburg amb l’equip. L’austríac disputarà la seva segona temporada a la categoria amb Carlin després d’un bon debut amb l’equip britànic i una gran actuació al GP de Macau.


L’equip Carlin ha confirmat el quart pilot que alinearà a la propera temporada del campionat europeu de F3. Es tracta de l’austríac Ferdinand Habsburg, que renova amb l’escuderia britànica després d’un bon 2017 al seu costat.

Habsburg va arribar a Carlin l’any 2017, quan va donar el salt a la F3 Europea. En la seva primera temporada va poder ser setè i va aconseguir, a la segona carrera de Spa-Francochamps, la seva primera victòria. A final de temporada, Carlin el va triar per ser un dels seus pilots al prestigiós GP de Macau, en el qual va protagonitzar un duel d’infart al costat de Sergio Sette Camara per la victòria que va acabar, desafortunadament, amb tots dos pilots al mur a la últim revolt. El passat cap de setmana, a més, va disputar les 24 Hores de Daytona, amb un cinquè lloc en la general al volant del Oreca nº. 78 de l’equip de Jackie Chan.

Abans de la seva arribada al competitiu equip anglès, Habsburg va disputar diversos campionats de Formula Renault 2.0 amb Fortec, i dues temporades de l’EuroFormula Open amb Drivex School, amb qui va ser subcampió el 2016, reusltat que li va permetre fer el salt a la F3.

Aquesta renovació deixa Carlin amb quatre pilots ja confirmats, ja que també van renovar Jehan Daruvala i van incorporar Sacha Fenestraz i Devlin DeFrancesco, que ja van disputar alguna cursa amb l’equip l’any passat. Si l’equip té la intenció d’alinear a quatre cotxes per a la temporada completa, com l’any passat, la seva alineació podria estar ja completada. No obstant això, l’equip no s’ha pronunciat al respecte.

“Estic emocionat per anunciar que seguiré amb Trevor i el seu increïble equip aquesta temporada.” Comenta Habsburg. “No puc esperar a tornar a córrer amb els nois de Carlin, amb els quals he tingut una relació bona i propera en els últims 14 mesos. Sentir-se còmode a l’equip és una gran fortalesa de la qual traurem avantatge, anirem a per aquest campionat des de la primera ronda! L’equip té una gran història desenvolupant pilots de talla mundial i treballaré per assegurar-me que estiguin orgullosos de mi. Gràcies a tots els que han ajudat a fer això possible.”

La temporada 2018 de F3 començarà el proper 12 de maig al circuit de Pau.