Ben Hingeley farà el salt a la Fórmula 3 europea de la mà de Hitech GP després d’haver estat tercer en 2017 de la F3 Britànica i disputar parcialment l’EuroFormula Open.


L’equip Hitech GP, amb seu a Silverstone, ha confirmat que Ben Hingeley s’unirà a ells per disputar la seva primera temporada a la F3 europea. El britànic debutarà a la categoria després de finalitzar tercer en la passada campanya de la F3 Britànica i onzè a l’EuroFormula Open, on va disputar mitja temporada. A finals d’any, va tenir l’oportunitat de realitzar tests per a l’equip que finalment ha decidit fitxar-lo per la temporada completa.

Precisament, un dels seus companys en aquest nou repte serà el seu principal rival en el campionat britànic, Enaam Ahmed, que va ser el dominant campió de la F3 Britànica, també va ser anunciat com a pilot de Hitech amb anterioritat. L’altre company del britànic serà l’espanyol Alex Palou.

La carrera en monoplaces d’aquest gal·lès de 20 anys va començar el 2015, quan es va proclamar campió de la Formula Jedi en el seu debut. En 2016 va donar el salt a la F3 Britànica, on va aconseguir dos podis i l’any següent va lluitar pel títol.

“Estem molt contents de donar la benvinguda a Ben a l’equip.” Ha dit Oliver Oakes, director de l’equip. “Va ser un rival digne d’Ahmed a la F3 Britànica aquest any. Els seus tests en GP3 a Abu Dhabi, així com els que va fer amb nosaltres a F3 van impressionar i ens van fer donar-li la confiança per fer el salt a la F3 en 2018.

“Estic realment emocionat de pilotar per Hitech aquest any a la F3.” Comenta Hingeley. “A Hitech són veritables professionals pel que fa a la forma de treballar i funcionar i estic realment content de treballar amb ells.”

El debut de Hingeley en la categoria es produirà de forma oficial el proper 12 de maig, al circuit de Pau, que acull la primera prova del campionat.