Ed Jones continua amb el seu domini en la Indy Lights Series. El pilot de l’equip Carlin avui ha hagut de remuntar però ha aconseguit una victòria merescuda que el fa més líder que mai. Pigot i Serralles han completat el podi mentre que Harvey ha abandonat per un doble accident.


Jack Harvey sortia des de la pole per primera vegada aquesta temporada, però el de Racing Steps Foundation es tocava amb Kyle Kaiser que sortia tercer, havent-se de retirar ambdós pilots i provocant el primer caution de la cursa.

La situació en aquell moment l’aprofitava Felix Serralles per fer-se amb el liderat de la cursa seguit de Ed Jones i RC Enerson.

Amb la bandera verda en pista de nou, Ed Jones prenia el liderat fins al final de la cursa, tot i els atacs del pilot cubà. Al darrere, Spencer Pigot aconseguia remuntar fins el tercer lloc en superar a RC Enerson.

El de Juncos Racing era el més ràpid del circuit juntament amb Jones, i aconseguia desfer-se de Serralles i situar-se tercer, una remuntada molt intel·ligent per part de Pigot.

El segon caution apareixia quan Piedrahita i Harvey que havia tornat a pista amb volta perduda patien un xoc.

Això ha ajudat a Pigot a situar-se darrere Jones i protagonitzar una lluita tu a tu fins a final de cursa, però el nord-americà no ha pogut fer front al pilot de Dubai que guanya la seva tercera cursa de la temporada, és a dir totes, i amplia més que mai el seu liderat sobre Harvey i Pigot.

El de Carlin lidera amb 95 punts respecte els 69 de Harvey i els 62 de Pigot, Max Chilton és quart en el campionat.

Resultats: 1 Jones, 2 Pigot, 3 Serralles, 4 Enerson, 5 Chilton, 6 Anderson, 7 Ringel, 8 Piedrahita, 9 Blackstock, 10 Harvey, 11 Brabham, 12 Kaiser. Volta ràpida per Felix Serralles amb un 1:12.901.