Cap de setmana somiat per Zarco que amb aquesta victòria en sòl argentí és el nou líder del mundial. Van completar el podi Rins i Lowes. El vigent campió, Rabat, va quedar molt endarrerit en patir una sortida de pista en els primers compassos.


Tito guanyava a Zarco en els primers metres encara que en la lluita que mantenien els dos, Rabat s’anava llarg i acabava a la putzolana tirant per terra totes les seves opcions d’aconseguir un gran resultat.

Es formava aleshores el grup líder format per 5 pilots encara que poc a poc Zarco anava posant terra pel mig, mostrant la superioritat que l’acompanya durant tot el cap de setmana.

El pebre es quedava en el grup perseguidor, ja que Lowes intentava atrapar Zarco i Rins progressava fins a la tercera plaça.

El grup perseguidor es fragmentava en 2 parelles i Rins es tirava sobre de Lowes mentre per darrere Simeon i Kalio lluitaven per la quarta plaça.

A falta de set voltes Simeon s’anava llarg i acabava a terra encara que tornava a pista però ja sense opcions. Una altra baixa era la del francès Rossi que s’anava a terra.

A falta de 3 voltes Rins avançava a Lowes que es girava per veure en quina posició estava l’espanyol.

Victòria per signar un cap de setmana perfecte per Zarco que ara lidera la general del mundial de Moto 2. Gran actuació de Rins que acabaria en la segona plaça i la tercera seria per Lowes. Finalment les remuntades de Folger i Tito es van quedar en una novena i una dotzena posició respectivament per a cada un.