Danny Kent ha aconseguit a l’Argentina la seva segona victòria consecutiva de la temporada amb una immensa facilitat. Al podi el van acompanyar dos espanyols: Efrén Vázquez i Isaac Viñales.

Després d’arrancar des de la primera posició, Oliveira mantenia la primera posició en els primers metres de carrera, fins que el grup ha arribat a la recta del darrere on ha estat superat ja per la resta.

El liderat de la cursa queia llavors en mà de Kent, que amb puny de ferro dominava el gran premi argentí. Per darrere, Antonelli era un dels pocs que podia plantar cara al britànic encara que finalment es va veure involucrat en un incident de carrera amb Navarro obligant a retirar-se a tots dos pilots.

Per darrere de Kent un grup de set pilots tractava d’adjudicar les dues posicions restants del podi. A aquest grup arribava Fenati després de ser sancionat en el Warm Up per un llanci amb All que li faria sortir des de l’última posició culminant una gran remuntada.

Victòria final per Kent que aconsegueix la seva segona victòria consecutiva i finalment van completar el podi els espanyols Vazquez i Viñales.