F4 Spanish Championship i 7 Race Series; dos campionats molt diferents que completaran tres dies plens d’atractius a la pista.

El Circuit de Barcelona-Catalunya acollirà la vintena edició de les 24 Hores de Barcelona d’Automobilisme-Trofeu Fermí Vélez del 7 al 9 de setembre. Aquest 2018, l’esdeveniment presentarà algunes novetats: la mítica prova de resistència comptarà amb dos campionats de suport, que completaran el programa esportiu. Es tracta de l’F4 Spanish Championship i del 7 Race Series.

El pàdoc del Circuit de Barcelona-Catalunya serà punt de trobada d’una gran quantitat d’unitats diferents: GT’s, turismes, prototips, monoplaces… Aquest any, amb el retorn dels GT’s a la cita automobilística, venen també un altre tipus de vehicles, amb els seus respectius campionats. Per una part, el certamen espanyol F4 Spanish Championship, que planteja un escenari idoni perquè els pilots joves procedents del karting puguin començar el seu camí esportiu als grans circuits nacionals, amb el segell de la Federació Internacional d’Automobilisme (FIA). Per una altra part, un campionat totalment diferent i d’origen anglès, el 7 Race Series, amb una projecció una mica més àmplia i un calendari que visita diferents països europeus.

Tots dos certàmens disputaran un total de dues curses, precedides de diverses sessions d’entrenaments lliures i cronometrats. Si la sortida de les 24 Hores de Barcelona d’Automobilisme-Trofeu Fermí Vélez es donarà dissabte a les 12.00 h, els espectadors tampoc podran perdre detall un dia abans, donat que el divendres l’activitat a la pista serà frenètica. Després dels assaigs lliures i cronometrats tindran lloc les primeres curses, a partir de les 18.55 h. Una jornada que acabarà amb els assaigs nocturns dels participants de resistència. El dissabte, abans de donar el tret de sortida a les 24 Hores, 7 Race Series completarà la segona cursa (a partir de les 9.44 h), i l’F4 Spanish Championship farà el mateix (a les 10.35 h). Després d’això, un dia sencer de més emoció, adrenalina i màgia.