Kartòdrom LUCAS GUERRERO – La cursa 1 de Cadet començava amb una sortida neta -excepte per un kart que sortia disparat abans d’arribar a la primera curva. Santi Vallvé, el pilot de Kids To Win, conservava la primera posició tot i que poc li duraria perquè Miguel Peiró, pilot de FA Racing, li treia. Per darrere, a una mica més de distància, rodaven Juan Manuel Montes, pilot de RC2 Junior Team, Iván Arias, de BirelART i Francisco Portes de MarlonKart.

Sense haver-hi canvis al davant, a la volta 3, Adrián Malheiro pujava fins a la quarta posició. Just una volta després, a la 4, Vallvé superava sense problemes a Peiró al final de la recta de meta per l’interior. Per darrere, només Arias i Malherio, tercer i quart respectivament, eren capaços de seguir-los el ritme.

Arribat a l’equador de la carrera, tant Arias com Malheiro superaven alhora a Peiró, deixant a aquest en quarta posició. Vallvé, per la seva banda, aprofitava això per escapar- se mig segon i consolidar la primera posició.

A la volta 6, Malheiro arribava fins Vallvé i el superava a final de recta gràcies a l’aspiració del pilot de Kids To Win. A 2 voltes per al final, Vallvé atrapava Malheiro i el superava en un avançament límit. Just darrere, enganxat a ells, Arias esperava la seva oportunitat des de la tercera posició.

A l’última volta Malheiro superava Vallvé, encara que amb el de Kids To Win molt enganxat. El pilot de FA va pecar massa al tapar i es va veure superat per Vallvé i gairebé per Arias, qui seguia tercer. En arribar a la xicane, després de la contrameta, Vallvé es veia lleugerament superat per Malheiro, però conservant l’interior. El de FA va voler tancar abans d’hora i es va tocar amb Vallvé, deixant la victòria en safata per Arias, pilot de BirelART. Segon aconseguia ser Vallvé després d’una petita excursió, i tercer era Peiró. Per darrere arribaven Puertas, qui era quart, Meléndez cinquè i Malheiro, qui havia lluitat per la victòria amb Vallvé, entrava sisè.