La segona cursa d’Aleví era la que tancava la 1a prova del Campionat d’Espanya (CEK) al Kartòdrom Lucas Guerrero (Chiva, València). I ho feia amb la pista encara humida després del xàfec instantani caigut mitja hora abans.

Kartòdrom LUCAS GUERRERO – Com en la Cursa 1, era el pilot ucraïnès, Oleksandr Bondarev, de l’equip EKR, qui prenia la davantera i començava marcant un ritme molt ràpid. Per darrere, només el seguien Lucas Jack Fluxá, el pilot de Praga Motorsport, i Alberto Hurtado, de Kids To Win. Una mica més enrere hi havia el pilot armeni de Marlon Kart, Daniel Dallakyan, i Aleix Soriano, qui acabaria protagonitzant una espectacular victòria.

Ja en la segona volta, Soriano superava còmodament Dallakyan i començava a marcar distàncies amb la intenció d’arribar als tres primers classificats, els quals seguien molt enganxats però sense canvis de posicions.

Just després, a l’entrada a la volta 3, Bondarev es veia superat per Fluxá, el pilot de Praga, qui començava a apretar aconseguint un gap de gairebé un segon. En la mateixa volta, l’ucraïnès també perdia posició amb Hurtado i es veia relegat fins a la tercera posició.

La segona posició no li duraria molt a Hurtado, ja que Bondarev el superava llançant-se al final de recta per recuperar la segona posició.

Una volta després, a la 5, Bondarev superava -en el mateix lloc que a Hurtado- de forma clara a Fluxà després de recuperar gairebé un segon en una volta. Per darrere, Soriano i Dallakyan aconseguien atrapar Hurtado, qui rodava en tercera posició.

A falta de 4 voltes per acabar, Fluxá i Bondarev aconseguien escapar-se de la resta del grup. Mentrestant, Soriano pujava a la tercera posició en detriment d’Hurtado, que passava a ser quart.

A la 7a volta, Fluxá li tornava l’avançament a Bondarev després d’estar molt enganxat. I a tan sols 6 dècimes arribava Soriano, amb un ritme espectacular.

A 2 voltes per al final, Bondarev tornava a recuperar la primera posició, i al seu torn, Soriano també passava per davant de Fluxà per ser segon, sent el més ràpid del grup capdavanter.

En l’última volta, Soriano es llançava aconseguint prendre l’interior de Bondarev. Just a la sortida de la corba, Bondarev li posava el morro al pilot de Tony Kart fent pujar el seu EKR sobre del kart de Soriano, però sense provocar cap incident.

I d’aquesta manera, Aleix Soriano guanyava la carrera després de perdre unes quantes posicions en la sortida, Oleksandr Bondarev era segon i es convertia en el guanyador del cap de setmana i en el primer líder del CEK i Lucas Fluxá completava el podi després d’haver liderat moltes voltes. Per darrere, Alberto Hurtado aconseguia ser quart, Daniel Dallakyan cinquè, i Adrià Mustienes, el pilot de RC2 Junior Team, era sisè remuntant 13 llocs en 10 voltes.