Callum Ilott ha dominat la segona sessió classificatòria al Norisring, aconseguint la pole position per a la cursa 2 i la cursa 3. A més a més l’escuderia s’emporta un doblet per a la cursa 2 amb Hubert segon. Stroll, líder del campionat ha estat tercer i segon.

Lance Stroll (Prema Powerteam) a diferència de la classificació matinal, de seguida ha sortit a pista per marcar el ritme de la sessió. El canadenc es situava en primer lloc seguit del seu company Nick Cassidy.

A meitat de sessió el debutant, David Beckmann (kfteile24 Mücke Motorsports) els hi treia el primer lloc seguit de Guanyu Zhou (Motopark) i Callum Ilott (Van Amersfoort Racing).

El britànic poc després aconseguia situar-se per davant de Beckmann, mentre que Cassidy trencava el canvi de marxes i queia de la classificació.

Al final, Callum Ilott aconsegueix una doble pole position però el seu rival en el campionat, Lance Stroll el segueix des d’aprop al tercer i segon lloc. Hubert també aspira a la victòria demà després d’un bon segon lloc i un tercer per diumenge.

Resultats per la Race 2: 1 Ilott 2 Hubert 3 Stroll 4 Camara 5 Günther 6 Jensen 7 Zhou 8 Eriksson 9 Russell 10 Beckmann

Resultats per la Race 3: 1 Ilott 2 Stroll 3 Hubert 4 Zhou 5 Günther 6 Camara 7 Jensen 8 Beckmann 9 Russell 10 Kari