Mai asseguris res fins que no està “al sac i ben lligat”. Això és el que deu pensar Ukyo Sasahara que ha vist com a l’última volta Jake Hughes el superava per guanyar la seva primera cursa el Eurocup. Isaakyan completa el podi. Delétraz ha abandonat.


Sasahara aconseguia mantenir els atacs de Barnicoat a la sortia, Jake Hughes igual que ahir sortia malament i baixava fins la tercera posició, quart es situava Callan O’Keeffe, seguit de Matevos Isaakyan. Al darrere de la graella, Josef Zaruba (AVF) abandonava la cursa.

Hubert (Tech 1 Racing) que rodava sisè tenia problemes per mantenir el lloc i se sortia de pista a la xicana del Bus stop. Qui tampoc estava gaire content de la seva posició era Dennis Olsen (Manor MP Motorsport) que entrava amb molta agressivitat sobre Harrison Scott (AVF) pilot el qual tocava però es lliurava del toc que tindrien el noruec i Louis Delétraz (Josef Kaufmann Racing) que veia com el seu cotxe es danyava greument i havia d’abandonar la cursa per primera vegada aquesta temporada.

Al davant, Isaakyan (JD Motorsport) conduïa de forma molt agressiva, fet que el permetia superar a Callan O’Keeffe (Fortec Motorsports) per pujarà a la quarta posició i lluitar amb Jake Hughes (Koiranen GP) per posicions de podi. Valentin Hasse-Clot (Manor MP Motorsport) abandonava una altre cursa en perdre el control del seu cotxe.

Kevin Jörg (Josef Kaufmann Racing) que encara seguia en pista, ens mostrava un increïble avançament per l’exterior a la Source sobre Jack Aitken (Koiranen GP) per pujar al vuitè lloc.

La lluita pel podi a meitat de cursa s’intensificava, Hughes i Isaakyan superaven a Barnicoat fàcilment que, baixava fins al quart lloc.

Les lluites eren obertes per tot arreu, Iganzio D’Agosto (Manor MP Motorsport) en intentar superar a O’Keeffe, gairebé provocava que Hubert (Tech 1 Racing) l’avancés. En conseqüència, Jörg i Aitken es ficaven a  l’Estela del francès.

Callan O’Keeffe finalment perdia el cinquè lloc amb D’Agosto. El sud-africà també perdia un lloc amb  Hubert, relegant-lo fins a la setena posició. També el superaven Aitken i Jörg

Molts avançaments per posicions de punts i molta tranquil·litat en posicions de podi on Jake Hughes intentava retallar la distància amb Sasahara. El britànic atrapava al pilot d’ART Junior Team en la última volta i l’avançava per l’exterior a la Source en una maniobra sensacional.

Victòria per Jake Hughes, la primera que aconsegueix al Eurocup, a més de ser la primera victòria de Koiranen GP al Eurocup. Ukyo Sasahara acaba segon després de liderar tota la cursa. Matevos Isaakyan tanca el podi en tercer lloc.

Tot i l’abandonament, Louis Delétraz segueix en el liderat del campionat seguit de Anthoine Hubert a 6 punts. A 17 punts esta Hughes. Olsen baixa al quart lloc a 20 punts del suís, mentre que Isaakyan és cinquè a 21 punts del fill del ex-pilot de Fórmula 1, Jean Denis Delétraz.

Resultats: 1 Hughes 2 Sasahara 3 Isaakyan 4 Barnicoat 5 D’Agosto 6 Hubert 7 Aitken 8 Jörg 9 O’Keeffe, 10 Vivacqua.