L’equip Carlin ha anunciat aquesta setmana que Ferdinand Habsburg competirà en el seu equip de la FIA Formula 3 Europea per a la temporada 2017.

Ferdinand Habsburg de només 19 anys, va iniciar la seva etapa en els monoplaces l’any 2014 a la Formula Renault 1.6 NEC on va acabar quart en el campionat, després de 4 podis. L’any 2015 per preparar el seu debut a la Formula Renault 2.0 NEC, va competir a la Toyota Racing Series on va assolir dos podis que el van permetre acabar divuitè en el campionat.

Durant l’any a la competitiva Formula Renault no va poder acabar la temporada degut a una lesió a causa d’un fort accident, però va aprofitar-ho també, per debutar a la EuroFormula Open en una ronda, lloc on participaria el 2016.

Un 2016 on va començar lluitant pel títol a la Toyota Racing Series –va ser quart amb 2 victòries i 4 podis, el 2016 també ha participat en les dues Formula Renault la NEC i l’Eurocup però amb poc èxit ja que es va concentrar en la EuroFormulaOpen on va acabar segon i primer de rookie. Això el va animar a competir a Macau on va abandonar.

Declaracions:

Ferdinand Habsburg:

“Estic molt emocionat per a la propera temporada, especialment després d’un bon any a la EuroFormula Open, fet que m’aporta molta confiança per a una temporada competitiva amb Carlin. La FIA F3 és el proper pas que havíem de fer i penso que amb un bon calendari d’entrenaments d’hivern a més de competir a la Toyota Racing Series, significarà que estarem forts des de bon inici.”

Trevor Carlin:

“Estic molt content de donar la benvinguda a l’equip aquest 2017 a en Ferdinand. Hem vist de primera mà la seva velocitat i ritme de cursa a la EuroFormula Open on ell ha estat un rival molt dur per nosaltres. Menys de dues setmanes després d’haver guanyat a Macau com a equip, el nostre focus d’atenció ara és el 2017.”