L’equip Rahal Letterman Langian Racing (RLL) ha anunciat aquesta setmana que Oriol Servià es torna a unir a l’equip per competir en les 500 milles d’Indianapolis i probablament alguna cursa més.

Oriol Servià torna a l’equip on ja va competir el 2009, 2014 i 2015 les 500 milles d’Indianapolis a més de alguna cursa més el 2014. Ara el català s’assegura com a mínim competir en la edició 101 de les 500 milles d’Indianapolis i queda a l’espera d’alguna cursa més.

Serà la novena participació del pilot de Pals en la llegendària cursa i la quarta amb RLL. El seu millor resultat va ser el 2012 amb un quart lloc amb l’equip Dreyer & Reinbold encara que va ser el 2011 amb l’equip Newman/Haas Racing quan va tenir la victòria més aprop.

Declaracions:

Boby Rahal, co-propietari de l’equip Rahal Letterman Lanigan Racing:

“L’Oriol és un pilot amb talent que ens aporta valor a el que passa a la pista. Té l’experiència d’un pilot veterà està clar, però més important que això és la seva habilitat per desenvolupar el cotxe.”

Oriol Servià:

“No puc estar més content de tornar amb Bobby, Mike i el meu segon pare Mr. Letterman per a les 500 milles de 2017. Ja ho vam fer abans i vam tenir una mica d’èxits però les dues parts, l’equip i jo mateix només fem això perquè sentim que podem tenir opcions de guanyar junts. Des del dia 1 el 2009, treballant amb el Graham [Rahal] com a company d’equip ha estat genial i ara amb Rahal Letterman Lanigan Racing, és com una família. L’equip ha estat el millor dels que tenen motor Honda en els últims dos anys i l’objectiu és continuar a fer l’equip encara millor per tal de competir amb equips més grans a Indianapolis i esperem durant tot l’any. Sentim que junts ho podem fer. No puc esperar per començar. El objectiu és guanyar les 500 milles i el màxim de curses que puguem.”