Maximilian Günther ha aconseguit una nova pole position per a la primera cursa de la FIA Formula 3 Europea al circuit de Hungaroring, Hongria. L’alemany s’ha imposat en una pista molla a Mawson i Hughes.

Sessió de classificació passada per aigua després d’una forta turmenta just uns minuts abans del inici de la sessió.

Els pilots no han pogut utilitzar cap altre pneumàtic que no fos el de pluja, i no ha estat cap altre que Maximilian Günther (Prema Powerteam) qui ha aconseguit marcar el millor temps aconseguint la seva primera pole position de la temporada.

L’alemany té una bona oportunitat demà per situar-se en la primera posició en el campionat, ja que els seus rivals Joel Eriksson (Motopark) i Lando Norris (Carlin) sortiran des de la dissetena i la setena posició respectivament. Així doncs, el jove de Mercedes podria aconseguir res victòries consecutives, essent el primer en aconseguir-ho enguany.

Però a la primera fila de la graella sortirà el debutant Joey Mawson (Van Amersfoort Racing) que ha quedat a mig segon de Günther. Per darrere el australià s’han classificat Jake Hughes (Hitech GP) i Jehan Daruvala (Carlin) mentre el Prema de Callum Ilott ha completat els cinc primers llocs.

La primera cursa del cap de setmana tindrà lloc demà a les 10:40, mentre que per la tarda a les 16:15 els pilots lluitaran en la classificació per la segona i tercera cursa.

Resultats:

1 Günther 2 Mawson 3 Hughes 4 Daruvala 5 Ilott 6 Piquet 7 Norris 8 Zhou 9 Newey 10 Schumacher 11 Aron 12 Mazepin 13 Habsburg 14 Makino 15 Beckmann 16 Sato 17 Eriksson 18 Soori