Joel Eriksson ha estat el més ràpid en els entrenaments lliures de la FIA Formula 3 Europea al Hungaroring, en la quarta ronda del campionat. El líder del campionat ha estat seguit per els Prema Powerteam de Ilott i Zhou.

Després d’un mes de descans, la FIA Formula 3 Europea iniciava aquest migdia els entrenaments lliures en el circuit de Hungaroring. Els primers entrenaments lliures han començat en condicions de mullat encara que la pista s’ha anat assecant.

El jove pilot de Force India, Jehan Daruvala (Carlin) marcava el millor temps amb un 1:36.073, 7 centèsimes per darrere es situaven els britànics Jake Hughes (Hitech GP) i Lando Norris (Carlin).

L’ha seguit en quarta posició Maximilian Günther (Prema Powerteam) seguit de Ralf Aron (Hitech GP) i el rookie Joey Mawson (Van Amersfoort Racing). En setena posició finalitzava un sorprenent David Beckmann que arriba a Budapest després deixar l’equip Van Amersfoort i unir-se a Motopark.

En la segona sessió tothom millorava els temps de la primera, amb el líder del campionat Joel Eriksson (Motopark) aconseguint el millor temps amb un 1:34.987, acabant per davant dels Prema Powerteam de Callum Ilott i Guanyu Zhou.

Els comissaris han estat pendents tota l’estona del compliment dels límits de la pista, i això ha comportat desqualificacions de temps (és a dir prohibició de sortir a pista) a Ferdinand Habsburg (Carlin) i Maximilian Günther.

Resultats:

1 Eriksson 2 Ilott 3 Zhou 4 Daruvala 5 Norris 6 Mawson 7 Günther 8 Beckmann 9 Schumacher 10 Habsburg 11 Hughes 12 Mazepin 13 Sato 14 Piquet 15 Newey 16 Aron 17 Makino 18 Soori