La primera cursa del cap de setmana a Hungaroring ha acabat amb Günther portant-se una treballada però relativament còmoda victòria que li posa al capdavant del campionat. Hughes i Daruvala han acompanyat l’alemany al podi.

AL començament, Maximilian Günther va fer una gran sortida per conservar la primera posició, mentre que Jake Hughes també va mantenir la seva segona plaça. Jehan Daruvala va pujar a la tercera posició. Hi va haver un accident en el segon sector, amb Ralf Aron i Pedro Piquet invloucrats. Tots dos van haver d’abandonar i es va decretar cotxe de seguretat virtual.

Günther va tornar a ser el millor en la resortida i no va trigar a obrir una diferència d’1.5 segons amb Hughes. Els líders del campionat havien tingut males classificacions, i Lando Norris era novè, amb Joel Eriksson onzè. Ferdinand Habsburg va rebre un Drive Through per saltar-se la sortida.

Res va canviar en els pròxims minuts, Günther continuava ampliant el seu avantatge i Norris va superar Mick Schumacher per la vuitena posició. L’alemany havia perdut ritme i, en els últims minuts, estava en el punt de mira d’Eriksson. No obstant això, el fill de l’heptacampió de Fórmula 1 va poder defensar la seva posició i seguir novè.

Així, Günther s’emporta la tercera victòria de la temporada i aprofita els discrets resultats dels líders per posar-se primer en el campionat. Segon ha estat Hughes, que puja al podi per segona vegada aquest any, amb Daruvala tercer prolongant la seva segona plaça en la classificació de Rookies. Joey Mawson, Callum Ilott, Harrison Newey, Guanyu Zhou, Norris, Schumacher i Eriksson completen la zona de punts.

Aquests resultats provoquen un gir en la general: Günther és ara el líder del campionat, amb Norris segon a 19 punts i Eriksson tercer a 22. Ilott segueix quart, cada cop més lluny, a 21 punts d’Eriksson i a 43 del liderat. No obstant això, tot pot canviar aquest mateix cap de setmana, ja que encara queden dues carreres per disputar-se en l’Hungaroring, que seran demà a les 11:05 i a les 17:00 hora local.