René Rast s’ha fet amb la Pole Position a Hungria, un circuit que ha estat pràcticament dominat pels Audi, que han aconseguit col.locar tots els seus cotxes al Top7. La primera línia de sortida la completarà Jamie Green, i Ekström sortirà tercer.

Rockenfeller va ser el primer en sortir a pista. Passat el primer minut de la sessió, tots els pilots ja havien deixat enrere el Pit Lane. Auer va ser el primer en enregistrar una volta cronometrada, i ho va fer amb un 1:39.769.

Mortara i Di Resta es van col.locar ràpidament darrere d’Auer, pero aquest va perdre la primera posició de la taula al veure’s superat per Wickens. Un cop havien passat els 5 primer minuts de la classificació, Green es va posar al capdavant amb un 1:34.818, seguit de Müller, Ekström, Duval i Farfus. Tot i així, al cap d’un minut, Rockenfeller es va colar dins el Top5 i va desplaçar a Farfus a la sisena posició.

Arribant ja a l’equador de la sessió de classificació, els pilots van entrar a boxes per posar gomes noves i fer un altre intent. Així doncs, a falta de 5 minuts pel final, tots van tornar a sortir a pista. En aquests moments, Green encapçalava els temps, per davant de Müller, Ekström, Duval, Rockenfeller, Farfus, Di Resta, Glock, Rast i Blomqvist, els quals tancaven el Top10.

El cronòmetre va arribar a zero i Ekström es va col.locar segon, però Rast es va fer amb la pole provisional al enregistrar una volta d’1:34.742. D’altra banda, Wickens va escalar fins la desena posició, pero ràpidament Blomqvist el va desplaçar a la onzena.

Finalment, Rast va aconseguir la pole a l’Hungaroring, amb Green i Ekström pel darrere. Müller, Rockenfeller, Farfus, Duval, Auer, Paffett i Blomqvist van completar el Top10.