La primera temporada de la Fórmula V8 3.5 arriba a la cursa final, on el campió es decidirà demà a Barcelona. Només dos pilots poden guanyar el títol, Louis Delétraz o Tom Dillmann.


La Fórmula V8 3.5 ha sobreviscut després de la seva primera temporada sense Renault. La sèrie de Jaume Alguersuari va haver d’abandonar el projecte “World Series by Renault” i unir-se a alguns esdeveniments del calendari de la GT Open. A més, es veu un bon futur per a l’any vinent en unir-se com a sèrie de suport del FIA WEC.

Aquesta temporada només Deletraz i Dillmann han liderat el campionat. Ara lluitaran pel títol en l’última cursa al Circuit de Barcelona-Catalunya. La temporada ha estat marcada per la consistència i tots dos generalment ho han fet bé anotant punts aquest any.

Louis Deletraz arriba ara com a líder del campionat per només 6 punts d’avantatge. El protegit de Renault té aquestes opcions per segellar el títol en la seva temporada de principiant:

Louis Delétraz Tom Dillmann
P1 P2 o pitjor
P2 P3 o pitjor
P3 P2 o pitjor
P4 P2 o pitjor
P5 P3 o pitjor
P6 P4 o pitjor
P7 P4 o pitjor
P8 P5 o pitjor
P9 P6 o pitjor
P10 o pitjor P7 o pitjor

A l’altra banda, Tom Dillmann és el pilot que l’equip d’AVF esperava des del debut el 2013. El francès té aquestes opcions per guanyar el títol:

Tom Dillmann Louis Delétraz
P1 P2 o pitjor
P2 P5 o pitjor
P3 P6 o pitjor
P4 P8 o pitjor
P5 P9 o pitjor
P6 P10 o pitjor

Així que podem destacar tot això, Dillmann necessita guanyar la cursa per obtenir el títol, necessita un gran ritme i una gran estratègia, així com una bona parada a boxes per mantenir-se a dalt. Deletraz només espera acabar en un bon lloc que el deixi davant del seu rival.