Fortec Motorsports ha completat la seva alineació de pilots per a aquesta temporada de la Formula Renault 2.0 Eurocup. Després d’anunciar fa setmanes a Jordan Cane i Raúl Guzman, la formació anglesa ha confirmat al campió de la F4 francesa, Arthur Rougier, i al pilot rus patrocinat per SMP Racing, Vladimiros Tziortzis.


Fortec Motorsports és el primer equip de la Formula Renault 2.0 Eurocup a tancar la seva plantilla per aquesta temporada 2018. Tot i que encara falta bastant per començar la competició (que veurà llum verda al Paul Ricard el cap de setmana del 14 i 15 d’abril), l’escuderia anglesa ha acabat de completar la seva alineació de pilots per a aquesta campanya.

En un primer moment, Fortec va fer oficial la contractació del mexicà Raúl Guzman i del britànic Jordan Cane. Aquesta setmana, han acabat de completar una alineació de quatre pilots amb dos fitxatges de qualitat. El primer d’ells és Arthur Rougier, actual campió de la F4 francesa amb 5 victòries i 12 podis. El pilot francès va disputar alguna sessió de test a finals de 2017 amb l’equip per acabar de confirmar la seva incorporació.

D’altra banda, l’última peça en completar l’alineació ha estat el rus Vladimiros Tziortzis. Amb el fort suport del SMP Racing, Tziortzis s’incorpora a la categoria per a realitzar el seu any de debut. El pilot de 20 anys d’edat ve de quedar en desè lloc a la SMP F4 Championship, on va destacar a la ronda del Moscow Raceway obtenint els únics tres podis de l’any.

D’una banda, Rougier es va mostrar molt feliç de donar aquest petit pas en la seva trajectòria per acabar de confirmar el talent mostrat en la F4 francesa i es posa objectius molt alts tot i ser el seu any de rookie:

“Estic molt feliç d’unir-me a Fortec per a la temporada que ve i estic molt emocionat perquè comenci! Crec que vindrà una gran temporada si treballem bé amb l’equip. Ja vaig provar amb Fortec durant les proves hivernals i la sensació amb el cotxe va ser bona i la feina feta amb l’equip també. Per tant, conduir amb Fortec Motorsports a la Formula Renault 2.0 el 2018 amb un cotxe amb els colors de l’acadèmia de Renault Sport serà genial i pretenc estar al cim de la graella durant aquesta temporada” .

D’altra banda, el rus Tziortzis ha mostrat gran entusiasme per aquest nou repte que afrontarà aquesta temporada:

“He estat pilotant des que tenia 5 anys i aquest és un somni de la infància fet realitat. Estic encantat d’unir-me a Fortec per al campionat de la Formula Renault 2.0 el 2018. M’agradaria agrair als meus patrocinadors, a la meva família i als meus seguidors a Xipre i a Rússia, que m’han ajudat durant tots aquests anys. Estic esperant el començament del campionat. Estic molt emocionat i no puc esperar per pilotar en alguns dels circuits més històrics de la Fórmula 1″.